Kinderboeken online kopen

Bol.com

Op zoek naar een kinderboek en wil je deze graag online kopen? Bol.com heeft een gigantisch aanbod aan kinderboeken en deze kun je online heel eenvoudig bestellen. In het assortiment vind je kinderboeken voor verschillende leeftijden en leesniveaus. Ook vind je op Bol.com informatie over de AVI-leesniveaus en kun je zodoende uitzoeken welk boek het beste bij het niveau van jouw kind past. Ook vind je educatieve kinderboeken terug in het assortiment, met onderwerpen als leren rekenen, schrijven en lezen. Zo gek kun je het niet bedenken en Bol.com heeft het: van sprookjesboeken tot aan christelijke kinderboeken. Daarbij doet Bol.com ook elk jaar mee aan de Kinderboekenweek. Maar ook voor peuterboeken, boeken met geluid, prentenboeken, voorleesboeken en boeken van bekende schrijvers vind je terug op Bol.com. Voor meer inspiratie kun je altijd een kijkje nemen bij de kinderboeken top 10, de peuterboeken top 10 of de zelfleesboeken top 10.

Paagman.nl

Op Paagman.nl vind je de mooiste, grappigste en beste boeken voor onder andere baby's, peuters en kinderen. Van beroemde en tijdloze voorleesboeken van Jip en Janneke en alles van Annie M.G. Schmidt tot aan moderne titels, zoals 'Raad eens hoeveel ik van jou hou?'. Paagman.nl heeft een tal aan boeken in het assortiment voor kinderen die de baby & peuter zijn ontgroeid. Je vindt volop boeken om te leren lezen, prentenboeken en voorleesboeken. Bestel kinderboeken bij Paagman.nl voor alle leeftijden. Het maakt niets uit of je nu peuter, kleuter of jongvolwassen tiener bent! Als je online bestelt, zijn de boeken vaak de volgende dag al in huis.

Proxis.com

Op Proxis.com, een Belgische internetwinkel, vind een ruim assortiment met alle beschikbare uitgaven van de meest uiteenlopende uitgevers en labels. Buiten boeken, vind je ook ebooks, strips CDS's, DVD's en veel meer tegen scherpe prijzen. Op de webshop kun je gemakkelijk filteren op kinderen en jeugd, waardoor je gemakkelijk de kinderboeken kunt vinden. Wat betreft kinderboeken beschikt Proxis over een heel ruim aanbod. Van flapjesboeken tot aan halloweenboekjes: alles is mogelijk bij Proxis.com.

AKO.nl

Op AKO.nl heeft de klant keuze uit meer dan 180.000 boeken en eBooks. AKO.nl verzendt meer dan 100.000 boeken binnen een werkdag. Naast Nederlandse boeken verkoopt AKO.nl ook Engelse boeken en eBooks. Onze klanten kunnen hun bestelling thuis ontvangen, op een afwijkend adres of laten afleveren in één van onze winkels.

Boekenwereld.com

Boekenwereld.com is marktleider in de algemene boekenmarkt. Het is de winkel van Veen Bosch & Keuning (VBK uitgevers). Deze uitgeversgroep is sterk op het gebied van fictie- en non-fictie boeken. De uitgeverijen van VBK uitgevers maken (e-)boeken in alle soorten en maten. Van fantasyboeken, romans, thrillers, reisboeken, kinderboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken tot aan boeken over andere politiek, cultuur, natuur, kunst en spiritualiteit. Onder de categorie kinderboeken vind je mooie boeken waar kinderen dol op zijn. Zoals populaire graphic novels tot aan de grappigste en spannendste avonturen.

Bookspot.nl

Kinderen leren steeds op jongere leeftijd lezen en schrijven. Vanaf het moment dat zij de eerste woorden uitspreken, begint de ontwikkeling van hun taal. Dankzij het voorlezen leren zij vaak op spelenderwijs al klanken en woorden herkennen. Dit moet natuurlijk wel leuk blijven, ook voor ouders daarom biedt Bookspot.nl de meest populaire kinderboeken aan van toen en nu. Van kinderboeken voor de allerkleinsten tot aan jeugdboeken voor de echte tieners. De online boekwinkel Bookspot.nl laat jouw kinderen de wondere wereld van boeken ontdekken en kennismaken met diverse thema's en/of genres. Je vindt op Bookspot.nl boeken speciaal voor jongens en meisjes. Maar ook voor de creatieveling vind je toffe fantasierijke knutselboeken.

Kwebbelskinderboeken.nl

Kwebbelskinderboeken.nl is de kinderboekenclub van Nederland. Iedere maand komt deze online webshop weer met de leukste leespakketten voor kinderen van nul tot aan twaalf jaar. Deze kinderboeken zijn met zorg en liefde geselecteerd. Lezen wordt op deze manier nóg leuker! Dus iedere keer als de postbode weer zo'n leuk boekenpakket brengt, is het thuis een groot feest. Welk kind wordt daar nu niet blij van? Ieder leespakket bestaat uit zowel creatieve als educatieve kinderboeken van bekende schrijvers/merken. Het leespakket is zowel geschikt om voor te lezen als om het kind zelfstandig te laten lezen. Voor elke leeftijd is er een geschikt leespakket te vinden!

Primera.nl

Bij Primera.nl kun je onder andere terecht voor boeken, en zo ook voor de leukste kinderboeken. Deze winkel heeft ook een aantal fysieke winkels. Maar voor het gemak kun je net zo goed online shoppen op Primera.nl. Dit gaat lekker makkelijk en je hebt het boek al de volgende dag in huis! Via de navigatieknop kun je kiezen voor welke doelgroep je een boek zoekt, voor je kind, een jongen, meisje of baby? Daarnaast kun je bij Primera er zelfs voor kiezen om het kinderboek te bedrukken met een persoonlijke naam. Tevens kun je aanvinken van welke character jouw kind fan is en zodoende een mooi geschikt boek uitzoeken!

Bruna.nl

Wie kent Bruna.nl nu niet? Deze bekende fysieke winkels en tevens ook internetshop heeft een gigantisch aanbod aan boeken, en zo ook aan kinderboeken. Want kinderen krijgen immers toch nooit genoeg van kinderboeken, of het nu gaat om een verhaaltje voor het slapen gaan tot het spannende boek onder het kussen. De leukste kinderboeken koop je bij Bruna.nl. Zij hebben een grote collectie aan piraten- en prinsessenboeken in het assortiment, voorleesboeken voor de kleinsten onder ons en boeken voor beter begrijpend te leren lezen. Maar ook knutselboeken, weetjesboeken, prentenboeken, rijmpjes, sprookjesboeken en nog veel meer kun je vinden op de webshop van Bruna.nl!

Kobo.com

Een bedrijf dat sinds 2009 is opgericht en een van 's werelds snelst groeiende E-reading services biedt aan miljoenen gebruikers overal ter wereld. Kobo.com wil boekenliefhebbers ondersteunen om meer te lezen, omdat zij van mening zijn dat lezen de wereld des te mooier maakt. Kobo.com levert de beste digitale leeservaring en heeft daarbij een ruim assortiment aan bekende titels. Ook voor kinderen is er genoeg keus. Van de leukste prentenboeken tot aan indrukwekkende eBooks uit de serie het leven van een loser: er is volop keus! Zo is er voor ieder kind wat wils.

Boeknet.nl

Via Boeknet.nl vergelijk je via één klik op de knop alle prijzen van boeken. Zo kun je meer boeken kopen voor je geld! Op Boeknet.nl vind je altijd een geweldig aanbod van interessante en vermakelijke boeken online. En één ding weet je zeker als je via deze webshop shopt: je betaalt nooit teveel. De kinderboeken zijn opgedeeld in non-fictie kinderboeken, diverse kinderboeken, fictie kinderboeken en poëzie kinderboeken. Kinderboeken bestel je dus makkelijk en tegen de laagste prijs bij Boeknet.nl: een boekenwinkel met een uniek concept.

Top 5 kinderboekwinkels

  • optie 1
  • optie 2
  • optie 3
  • optie 4
  • optie 5