Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/kinderbwnl/domains/kinderboekwinkels.nl/public_html/includes/function.php on line 265

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/kinderbwnl/domains/kinderboekwinkels.nl/public_html/includes/function.php on line 265
Doe-boeken | Kinderboekwinkels

Doe-boeken

Wanneer de zomerperiode aanbreekt beginnen de vakantiekriebels weer te komen. Staat er een vakantie met de kids op de planning? Dan is het natuurlijk extra leuk om genoeg boeken voor de kinderen mee te nemen. Maar welke boeken mogen zeker niet ontbreken? Wij leggen het je uit!

Doe boeken zijn fantastisch voor op vakantie!

Doe-boeken zijn boeken met korte verhalen, spelletjes, oefeningen en nog veel meer en zijn daarom een echte aanrader voor op vakantie. De boeken zijn erg vermakelijk voor de kinderen en ze zullen er dus wel een tijdje zoet mee zijn. Zo heb jij tijdens je vakantie ook meer tijd voor jezelf! We zetten hieronder de leukste doe-boeken voor je op een rij.

 1. Het Dierendoeboek

  Het Dierendoeboek is een creatief doe-boek gemaakt door Katie Scott en bestaat uit leuke teken-, kleur- en zoekopdrachten. Ga op avontuur in het dierenrijk met potloden en stiften!

 2. Het Grote Kidsweek vakantieboek

  Dit boek zit vol met puzzels, raadsels, verhalen, recepten, survivaltips, strips en nog veel meer! De vakantieverhalen zijn geschreven door bekende schrijvers zoals Jacques Vriens en Mirjam Mous en garanderen urenlang vermaak.

 3. Het Jongens Vakantieboek

  Het Jongens Vakantieboek voorkomt verveling. Het boek zit vol met quizzen, spelletjes, tekeningen, knutsels, puzzels en nog veel meer.

Andere leuke vakantieboeken

Doe-boeken zijn natuurlijk niet de enige boeken die leuk zijn om mee te nemen op vakantie. Er zijn bijvoorbeeld ook genoeg verhalen die over vakantie gaan. Het boek 'Young Scientist' staat bijvoorbeeld vol leuke wetenschappelijke feitjes: Waarom hebben de Grieken andere letters? En waarom barsten vulkanen uit? Allemaal weetjes die zijn verzameld in dit boek. Ook 'De Bodemschat' vinden wij een echte aanrader! Dit boek bevat een speels verhaal over het leven in de Waddenzee.

Terug naar overzicht

Top 5 kinderboekwinkels

 • optie 1
 • optie 2
 • optie 3
 • optie 4
 • optie 5