Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/kinderbwnl/domains/kinderboekwinkels.nl/public_html/includes/function.php on line 265

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/kinderbwnl/domains/kinderboekwinkels.nl/public_html/includes/function.php on line 265
Knutselboeken | Kinderboekwinkels

Knutselboeken

Ben je op zoek naar een boek vol inspiratie en creatieve ideeën? Knutselen met kinderen is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens belangrijk voor hun ontwikkeling. Gelukkig zijn er veel goede knutselboeken die ons een handje op weg helpen. In dit artikel zullen we een paar boeken bespreken en een paar leuke ideeën delen! Leer tekenen, knutsel met gekleurd papier en leer hoe je vliegtuigjes vouwt. Of laat jouw kind aan de slag gaan met kleuren op nummers!

Ideeën knutselboeken

 1. ‘Kinderknutselboek’
  In dit boek vind je allerlei ideeën voor knutselwerkjes. Allemaal te maken van alledaagse dingen die haast iedereen in huis heeft. Een haai van een wasknijper, een handpop van een oude sok of een bijzondere portemonnee gemaakt van een drinkpak. Uren knutselplezier gegarandeerd!

 2. ‘365 x wetenschap’
  Er staan precies 365 experimenten en activiteiten in dit interessante knutselboek, die je allemaal thuis kunt doen. Stap voor stap wordt beschreven wat je moet doen, met eenvoudige aanwijzingen. Bovendien zit er een duidelijke en simpele uitleg over de wetenschap die daar om de hoek komt kijken. Knutsel kevers en leer hoe ze op water kunnen staan, ontdek waarom er in brood gaten zitten of maak helemaal zelf een regenboog. Erg leerzaam knutselboek!

 3. ‘Knutselen met Jill’
  De schrijfster van dit boek, Jill, is bekend van televisie en nu bekend in het land van de kinderboeken. In Knutselen met Jill vind je 25 zogenaamde Do It Yourself kunstwerkjes. Aan de hand van tekeningen, handige tips en stap voor stap foto’s kan alles zelfstandig worden gemaakt.

Terug naar overzicht

Top 5 kinderboekwinkels

 • optie 1
 • optie 2
 • optie 3
 • optie 4
 • optie 5