Spelenderwijs zindelijk worden

Spelenderwijs zindelijk worden? Dat kan met behulp van het boek 'Weg met de luiers!'. Dit boek zorgt ervoor dat je kind spelenderwijs zindelijk wordt.

Leer je kind om zindelijk te worden

Met dit boek leert je kind niet alleen om zindelijk te worden, hij/zij leert namelijk ook tellen doordat er bij elke bladzijde een luier verdwijnt. Op deze manier leert je kind dus spelenderwijs zindelijk te worden. Je kind leert met behulp van dit boek stap voor stap dat het leuk is om op het potje te gaan zitten. Dit is natuurlijk voor ouders ook uitstekend, want wat geeft er nou meer voldoening dan een kind dat leert om op het potje te gaan?!

Visuele en speelse elementen

Het is wetenschappelijk bewezen dat een kind zich beter leert ontwikkelen wanneer het te maken heeft met speelse en visuele elementen. Hierbij geldt de gouden regel: belonen is beter dan straffen! Het is als ondersteuning van het boek belangrijk om bijvoorbeeld te zeggen: 'Je krijgt XX speelgoed, als je dit boekje uit hebt'. Dit bewijst zich vaak als succesvolle strategie om de ontwikkeling van de hersenen te bevorderen.

Veelbelovende recensies

Vanzelfsprekend is iedereen op zoek naar een goede manier om zijn/haar kind zo snel mogelijk zindelijk te maken. Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek heeft het boek 'Weg met de luiers!' zich meerdere malen als succesvol bewezen.

Terug naar overzicht

Top 5 kinderboekwinkels

  • optie 1
  • optie 2
  • optie 3
  • optie 4
  • optie 5